4. kesäkuuta 2018

Niin paljon mitä odottaa

Voisin aloittaa jokaisen tekstin päivittelemällä, kuinka häihin on aikaa enää xx päivää. Tämä tunne on vain ihan mieletön kun yli vuoden suunnittelemasi ja odottamasti asia on ihan kohta. Häät ovat viime aikoina olleet mielessä jatkuvasti, ja lähes joka päivä on tapahtunut jotain häihin liittyvää, joko pientä tai suurta. Viime viikonloppuna kävimme noutamassa vihkisormukseni ja tällä viikolla pitäisi vihdoin pistää Matiaksen puku tilaukseen. Jo on toisaalta aikakin, ettei jää sulhanen ilman pukua.

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, en silti oikein osaa päättää, että mitä tässä odottaisi kaikkein eniten. Tiedossa on häihin liittyviä puuhailupäiviä, polttarit, juhannus, kavereiden häät, kesän festarit, oma hääpäivä, häämatkat x2 ja ihan vain ihana arki häiden jälkeen, eli vaikka ja mitä. Toki se oma hääpäivä sieltä nousee ykkösenä, mutta tiedätte varmasti tunteen kun on niin paljon kaikkea kivaa luvassa.

Polttareista minulle ei ole hiiskuttu sanallakaan, vaikka olen vähän yrittänyt kaivella tietoja eri tahoilta. Olen silti luottavaisin mielin, että minulle on sentään suunniteltu jotain.. kai? :D Ainakaan toistaiseksi en siis ole saanut mitään vihiä mistään, eikä kalenterissa ole mitään bluffilta vaikuttavia varauksiakaan. Vähän joka viikonloppu tässä odotellaankin, että josko nyt.. Maltti on kai valttia tässäkin asiassa, heh.

Toukokuun alun stressipuuskakin on helpottanut huomattavasti ja muuttunut entistäkin odottavaisemmaksi fiilikseksi. Nyt täytyy tosiaan nauttia näistä ajoista, kun perhosia lentelee vatsassa kun edes miettii kaikkea tulevaa. Vaikka tämän vuoden kesälomat meneekin aikalailla häähommissa, ei se haittaa yhtään. Uskon että tuleva kesä tulee olemaan paras ikinä!

Meille tulee häihin myös hortensioita, jotka saamme sitten häiden jälkeen kotiamme ihastuttamaan

8 kommenttia:

 1. Mulla on mennyt oikeastaan niin päin, että ennen tätä en ole stressannut yhtään, mutta nyt olen alkanut stressaamaan aika paljonkin! Ja jännittämään! En olisi uskonut stressin tulevan, mutta se tuli silti. Jännityksenkään en olisi ajatellut alkavan ihan näin aikaisin... :D Minäkin taivastelen ihan päivittäin, että miten kummassa nyt on jo kesäkuu ja aikaa on enää niin vähän jäljellä. Tekemistä on vielä vaikka kuinka. Mutta onneksi se on mukavaa tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma tosiaan tiivistyy :D Tsemppiä teillekin loppurutistukseen!

   Poista
 2. Ihanaa että on edessä niin paljon kaikkea kivaa! :) Ja eiköhän ne polttaritkin sieltä tule ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! On todellakin kaikkea mitä odottaa :) Sitä ensin toivoo että aika menisi mahdollisimman nopeasti, mutta mitä lähemmäs kaikki tulee niin toivoo että aika kuluisikin hitaammin!

   Poista
 3. Niin kutkuttavia aikoja elätte varmasti kaikki tämän kesän morsiamet! Innolla täällä lukee teidän fiiliksistä ja on jännityksessä mukana. Uskon että ne polttarit on varmasti sen piinaavan odotuksen väärti 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan saman fiiliksen vuosi sitten kun seurasi 2017 morsianten menoa :) Nopeasti tämä vuosi tosiaan on mennytkin kun nyt on vihdoin itse tässä tilanteessa!

   Poista
 4. Ihania tunnelmia! Hyvä, että stressi helpottaa ja pääsette nauttimaan odotuksesta ja sitten itse hääpäivästä. Kaikki menee varmasti hienosti ja aina jotain kommelluksia sattuu, niitä voi sitten jälkeenpäin muistella. Vieraat eivät onneksi tiedä etukäteen miten kaiken pitäisi sujua. Itselle oma hääpäivä on ollut rakkauden ja onnen täyttämä. Samaa toivon teille. Elämän kohokohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta, että eiväthän vieraat tiedä miten asioiden "pitäisi" mennä, ja ihan hyvä niin :D Uskon myös että hääpäivä tulee olemaan yksi elämämme parhaista hetkistä!

   Poista

Kiitos kun ilahdutit kommentillasi!