7. tammikuuta 2018

Alkuvuoden häämessut

Alkuvuosi on häitään suunnittelevien unelma-aikaa, sillä useassa kaupungissa järjestetään ihania häämessuja! Messut sopivat mielestäni inspiraationa myös kaikille muille juhlien järjestämisestä kiinnostuneille, sillä tarjontaa on laidasta laitaan, vaikka pääpaino toki on häissä. Itse olen ehtinyt käydä jo jopa kolme kertaa häämessuilla, ohhoh! Viime vuoden tammikuussa kävimme Matiaksen kanssa Mennään naimisiin -häämessuilla Wanhassa Satamassa ja vierailimme äitini ja siskoni kanssa Love Me Do -messuilla kaapelitehtaalla. Lisäksi kävimme koko kaasopoppooni kanssa viime syksyn Love Me Do -messuilla.

Minulla on messuista ainoastaan hyvää sanottavaa, sillä tunnelma on ollut todella lämminhenkinen ja tarjonta kattavaa. Olisi kiva käydä messuilla muuallakin kuin Helsingissä, mutta alkuvuoden kalenteri näyttää jo niin täydeltä, että taitaa jäädä välistä. Wanhan Sataman messuille olisi kuitenkin tarkoitus lähteä etsimään vihkisormusta ja samalla viettää laatuaikaa rakkaan äitini kanssa, josta on jo tässä vaiheessa ollut korvaamaton apu hääsuunnittelussa<3

Tässä vielä alkuvuoden messuja päivämäärän mukaan:

13.-14.1. Mennään naimisiin, Wanha Satama, Helsinki. Liput 15 €.
20.-21.1. Love Me Do, Kaapelitehdas, Helsinki. Ilmainen sisäänpääsy. (Edit: Love Me Do messuillekin on tänä vuonna pääsyliput, joten sisäänpääsy 5€, liput ovelta)
27.-28.1. Turun häämessut, Logomo, Turku. Liput 6 €.
28.1. Porin hää- ja juhlamessut, SAMK:n kampus Angora sali, Pori. Liput 10 €.
28.1. Lappeenrannan häämessut, Kehruuhuone, Lappeenranta. Ilmainen sisäänpääsy.
3.2. Suomen Häämessut, Areena Terminaali, Oulu. Liput 12 €.
7.2. Suomen Häämessut, Jyväskylän Paviljonki, Jyväskylä. Liput 12 €.
10.-11.2. Tampereen häämessut, Tampere-talo. Liput 15 €.
25.2. Juhla- ja häämessut, Sokos Hotel Kimmel, Joensuu. Liput 5€.

Kuinka moni muu aikoo messuilla tänä talvena? :)


4 kommenttia:

 1. Hyvä yhteenveto! Sen verran korjaan, että erona aiemmista kerroista Love me do:hon on nyt 5e sisäänpääsymaksu (sis. narikan). Itse olen menossa Mennään naimisiin -messuille ja Love me do:hon. Turun häämessut ovat vielä vähän kysymysmerkillä. Mitään erityistä en sinänsä messuilta etsi, mutta tykkään messujen tunnelmasta ja mahdollisuudesta ihmetellä kaikenlaista häihin liittyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korjauksesta! Minulta mennyt täysin ohi tuo Love Me Do:n pääsylippumuutos :)

   Poista
 2. Mekin lähdetään ystävän kanssa Love Me Do-messuille, ei varsinaisesti etsimään mitään mutta asenteella "kyllähän nyt yksillä häämessuilla pitää käydä kun kerran naimisiin on menossa" :D
  Moni on sanonut että kannattaa mennä oman paikkakunnan messuille, jotta saa täyden hyödyn irti palveluntarjoajista. Lahessa vaan ei moisia tapahtumia juurikaan ole, joten lähdetään imemään tunnelmaa sitten Helsinkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän sitä ehdottomasti vähintään yksillä messuilla täytyy käydä ;) Mun mielestä messuilla on vaan niin kiva tunnelma vaikka ei sen kummempia varauksia/hankintoja tarttuisikaan mukaan!

   Poista

Kiitos kun ilahdutit kommentillasi!