10. lokakuuta 2017

Viikonlopun fiiliksiä

Kuten monet muutkin morsiamet, myös minä suuntasin viime lauantaina Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettäville Love me do -häämessuille. Messut itsessään olivat tosi kivat, vaikka minulle siellä ei mitään kovin uutta ollutkaan, sillä kävinhän samaisilla messuilla jo viime tammikuussa. Yleinen tunnelma messuilla oli mielestäni (jälleen) todella ihana, ja oli kiva päästä fiilistelemään kaikkea hääaiheista. Vielä mukavampaa oli kuitenkin viettää aikaa rakkaiden kaasojeni kanssa! Olinkin järjestänyt heille pienimuotoisen brunssin ennen messuille menoa, joten oli kiva päästä höpöttelemään kaikkea häihin liittyvää heidän kanssaan.

Suuntasimme messuille vasta keskipäivän jälkeen, joka oli mielestäni oikein hyvä veto. Pahin ruuhka oli varmasti jo hälvennyt, vaikka lämpötila Kaapelitehtaalla oli silti aika korkealla :D Me ehdimme nähdä vain yhden muotinäytöksen, joka olikin sattumalta vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija kilpailunäytös. Aika mielettömiä luomuksia näytöksessä olikin, vaikka mallien muuhun stailaukseen, kuten kampauksiin, olisin kaivannut hieman parannusta. Juontajan sanoin vuoden "hääsuunnittelijaksi", eli siis hääpukusuunnittelijaksi valittiin Irina Rogusina. Muotinäytös antoi pientä potkua omaan hääpukuetsintään, jota olen koko ajan yrittänyt lykätä. Sovimme kuitenkin kaasojen kanssa, että lähdemme katselemaan mekkoja muutaman viikon päästä, jännää!!

Meillä alkaa olla kaikki niin hyvin hoidossa, ettei messuilta mitään sen suurempaa ahaa-elämystä tullut. Löysin kuitenkin hyvin potentiaalisen vihkisormuksen Sandbergin pisteeltä. Olen jo aiemmin todennut, että hankkisin mielelläni heidän mallistostaan sormuksen mikäli vain sopiva löytyy, sillä heidän sormuksensa ovat laadultaan ihan huippuluokkaa. Asioinkin tällä kertaa itse rouva Sandbergin kanssa ja hän on kyllä niin mahtava tyyppi! Hän tiesi täsmälleen mitä haen, mutta ei tuputtanut mitään. Hän jopa kehotti minua käymään kokeilemassa muitakin sormuksia ja miettiä asiaa rauhassa, ettei tule tehtyä hätiköityä päätöstä. Ihan huippua, että tällaisiakin palveluntarjoajia on vielä olemassa<3

Kaiken kaikkiaan voin suositella messuja kaikille häitään viettäville tai ihan muuten vain häistä ja juhlista kiinnostuneilla. Eniten uskon tarjonnasta olevan hyötyä vuonna 2019 tai myöhemmin häitään viettäville. Seuraavat Love me do -messut järjestetään 20.-21.1.2018, joten kovin kauaa ei tarvitse niitäkään odottaa. Tammikuuhan on muutenkin häämessuaikaa, sillä Mennään naimisiin -häämessut järjestetään edellisenä viikonloppuna Helsingin Wanhassa satamassa, elikkä 13.-14.1.2018!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilahdutit kommentillasi!