16. lokakuuta 2017

Juhlapaikkavinkki Uudellamaalla

Meille ehdoton ei-ei juhlapaikan suhteen on alusta saakka ollut kaikki työväentalotyyppiset tilat. Ne kun usein sattuvat olemaan aika tympeitä ja paljon koristeita vaativia. Ei ole missään tapauksessa tarkoitus mollata työväentalolla häitään viettäviä, mutta ne eivät vain ole meitä varten. Olen itse koko lapsuuteni asunut yhden työväentalon lähellä, ja siellä on vietetty jos jonkinnäköistä pikkujoulua ja muita vähemmän arvokkaita juhlia, mikä on varmasti luonut minulle työväentaloista ei-niin-hohdokkaan kuvan. 

Mutta! En voi itsekään uskoa sanovani näin, mutta kun kesälomalla mökkeilyn ohessa kävimme lounaalla Karkkilan työväentalon yhteydessä olevassa ravintola Rinteessä, muuttui ääni kellossa täysin. Kesäisen budjettiahdistuksen myötä olin aivan valmis siirtämään häämme Karkkilan työväentalolle :D Nämä kuvatkaan eivät anna oikeutta miten siisti ja nätiksi laitettu paikka oli luonnossa. Mikä parasta, myös vuokrahinnat olivat täysin (tylsempien) työväentalojen luokkaa. Me nyt kuitenkin päädyimme pysymään alkuperäisessä suunnitelmassamme, mutta halusin ehdottomasti vinkata tästä tilasta, jos joku etsii edullista mutta hyväkuntoista hääpaikkaa Läntisemmältä Uudeltamaalta. Karkkila sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Sen verran ehdin jo selvittää, että pitopalvelu tulee ottaa ravintola Rinteeltä, mutta omat juomat tilaan saa tuoda. Paikan suosiosta minulla ei ole sen kummempaa tietoa, sillä ihan siihen saakka en päässyt, että olisin lähtenyt tiedustelemaan vapaita päiviä. Täältä pääsee lukemaan paikasta lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilahdutit kommentillasi!