14. helmikuuta 2018

Ystävyys on etuoikeus

Vaikka ystävänpäivä on todellisuudessa vuoden jokaisena päivänä, on hienoa, että ystävyydelle on omistettu myös tämä tietty päivä kalenterista. Tunnen itseni erittäin etuoikeutetuksi kun elämässäni on monia ihania ihmisiä, joita voin kutsua ystävikseni. Osan heistä olen tuntenut kauemmin ja osan vähemmän aikaa, mutta kaikki silti yhtä tärkeitä. Vaikka ystävyys muuttaa usein vuosien mittaan muotoaan, on mielestäni hienoa huomata kuinka tietyt ihmiset pysyvät rinnalla vuodesta toiseen. Ystävyys kun vaatii yhtä lailla huoltoa ja hoitoa kuin vaikkapa parisuhde.

Tässä hääjärjestelyjen edetessä olen taas kerran saanut olla kiitollinen ystävieni tuesta ja avusta. Tämä tulee varmasti korostumaan entisestään pitkin kevättä, mitä lähemmäs häitä mennään. Ja vaikka kuinka kliseiseltä kuulostaisikin, on Matias paras ystäväni ja tunnen olevani maailman onnekkain kun saan mennä tänä vuonna naimisiin juuri tuon parhaan ystäväni kanssa<3 

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!


2 kommenttia:

  1. Hyvää ystävänpäivää teillekin! :) Tänään tosiaan arvostaa kumppaniaan ja ystäviään ehkä vielä hiukan enemmän kuin muina päivinä.

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit kommentillasi!